Programmer

Udskriv Email

 

programmerpr

Her kan du læse om vores kommende programmer. Du er velkommen til at henvende dig, hvis der er et program der tiltaler dig. Vi er i øvrigt altid åbne for ønsker og forespørgelser på andet, end vi har programsat på denne side.

Kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Julen 2019 - Rosen
Carmina synger julen ind i et skønt blomstrende program omkring tematikken Rosen. Rosen som symbol for jomfru Maria. Både som den hvide rose, der symboliserer renhed, og som den rosenbusk, Jesus vokser frem på. Men også rosen som symbol på kærlighed og for Jesus Kristus, fordi rosen nævnes i Højsangen, der er et kærlighedsdigt.
Der vil være musik af Hugo Distler med uddrag af hans Weinachtsgeschichte med salmemelodien Es ist ein Ros entsprungen (En rose så jeg skyde) som omdrejningspunkt. Også norsk/amerikanske Ola Gjeilos musik til Det hev ei rose sprungen er på programmet og flere af de kendte og elskede danske julesalmer som f.eks. Den yndigste rose er funden.
 
 
Elsker du de danske sommersange? Minder de dig om dufte af græs, blomster, havet og korn der modnes?
Men hvordan føles, mærkes, ses sommer anno det 21. århundrede?
Vi har bedt en række danske digtere komme med deres bud på sommer anno 21. århundrede -  og vi er spændte på at møde deres vinkler. Er det natur, byliv, ferier, klima, fornemmelser, travlhed eller drømme der vil præge deres nutidsdigte?
Deres digte skal sættes i musik for kor a cappella af danske komponister - vi er spændte på de mange forskellige bud, der vil komme ud af deres fortolkninger af de nye digte og glæder os til at synge dem.
Kammerkoret Carmina tilbyder i sommeren 2020 (maj-sep) koncerten "Moderne Sommer" til alle interesserede koncertsteder, kirker, musikforeninger, museer m.m. En koncert hvor alt er nyt, om et emnet vi alle har vores eget forhold til og meninger om. 
Forfattere: Pia Juul, Lene Henningsen, Eva Chortsen, Peter-Clement Woetmann og David Læby.
Komponister: Bo Gunge, Svend Hvidtfelt Nielsen, Søren Birch, Per Drud Nielsen, Pernille Sejlund og Bjarke Moe.
 
 
Efterår 2020
Turen går mod vest til Jylland. Turprogrammet lyder på Moderne Sommer & Old English. Helt ny tekst og musik om dansk sommer anno det 21. årh. samt "the Good Old
English" engelsk kormusik gennem tiderne.
 
 
Julen 2020
Carmina og Kammerorkester Öresund planlægger et herligt advent/juleprogram.
Skriv for at høre mere.
 
 
Efterår 2021
UAK, Carmina og organist Anne Kirstine Mathiesen planlægger at opføre Brahms "Ein Deutsches Requiem" omkring Allehelgen i Knud-Erik Kengens udgave for kor, solister og orgel.
 
Kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  - hvis du er interesseret.
Senest opdateret: 23 januar 2020

Kammerkoret Carmina modtager i 2020 støtte af:

SKF logo red RGB

Close Panel

Velkommen - Log ind