Print Export to ical format

Kierkegaard i tekst og tone

Kierkegaard i tekst og tone 

Title:
Kierkegaard i tekst og tone
When:
30.04.2013 19.30
Where:
Skovlunde kirke - Skovlunde
Category:
Koncert

Description

Begivenheden er en koncert med Kammerkoret CARMINA i samarbejde med cand. mag. Erik Skov.


Kammerkoret CARMINA under ledelse af dirigent Kasper Beck Hemmingsen synger tekster af Kierkegaard sat i musik af bl.a. Knut Nystedt, Finn Høffding, Michael Bojesen og John Frandsen.


Cand.mag. Erik Skov vil ind imellem musikken fortælle om Kierkegaard og teksterne. Teksterne handler om at flygte fra sig selv gennem roller og spil – om ægte religiøsitet – og om den kærlighed, der helbreder sygdommen til døden.

Det hændte på et Teater, at der gik Ild i Kulisserne. Bajads for at underrette Publikum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaa til Grunde under almindelig Jubel af Vittige Hoveder, der tror, at det er en Vits.
(Kierkegaard 1843)

Session details

Begivenheden er en koncert med Kammerkoret CARMINA i samarbejde med cand. mag. Erik Skov. Kammerkoret CARMINA under ledelse af dirigent Kasper Beck Hemmingsen synger tekster af Kierkegaard sat i musik af Knut Nystedt, Finn Høffding, Michael Bojesen og John Frandsen. Cand.mag. Erik Skov vil ind imellem musikken fortælle om Kierkegaard og teksterne. Teksterne handler om at flygte fra sig selv gennem roller og spil – om ægte religiøsitet – og om den kærlighed, der helbreder sygdommen til døden. Det hændte på et Teater, at der gik Ild i Kulisserne. Bajads for at underrette Publikum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaa til Grunde under almindelig Jubel af Vittige Hoveder, der tror, at det er en Vits.(Kierkegaard 1843)

Venue

Map
Venue:
Skovlunde kirke   -   Website
Street:
Lundebjerggårdsvej 3A
ZIP:
2740
City:
Skovlunde
Country:
Denmark

Kammerkoret Carmina modtager i 2020 støtte af:

SKF logo red RGB

Close Panel

Velkommen - Log ind