Kommende programmer

Udskriv Email

 

programmerpr

Ny musik eller ældre? A cappella eller med orkester?

Se det repertoire, vi har på plakaten eller i støbeskeen. 

Herunder noget om vores kommende projekter og koncerter. Du er velkommen til at henvende dig, hvis der er noget, der tiltaler dig. Vi er i øvrigt altid åbne for ønsker og forespørgelser på andet, end vi har omtalt på denne side.

Kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Efterår 2017 - Reformationen, Gade og nu
Et program især med værker fra 15- og 1600-tallet. Skøn musik af fx Johann Walter til tekst af Martin Luther - og af den senere Heinrich Schütz´ fra Geistliche Chormusik. Ligesom vi fejrer reformationens 500 års jubilæum hylder vi også den store danske komponist Niels W Gades 200 års fødselsdag i dette program. Desuden synger vi nyarrangerede 1500-tals-værker af Bo Gunge. 
 
 
KomVest
Spritnye værker af medlemmer af KomVest, (Vesterbro Komponistforening). Heriblandt en del uropførelser. Kompositioner af bl.a. Bjarke Moe, Morten Poulsen, Claudio Passilongo, Timothy Baxter, Ivan Høiberg og Per Drud Nielsen.

 

Jul 2017 - Julefred 

Musik for kor a cappella om fryd og fred fra det store julerepertoire af herlige og spændende arrangementer. Vi synger også musik af 200-års-jubilaren N.W. Gade samt, og i anledning af 500-året for reformationen værker med tekst af Martin Luther, bl.a. Verleih uns Frieden.

--- 
 
Forår 2018 - På kanten
Til dette program er vi inspireret af det ny-brud som 1. verdenskrig skabte rent historisk, litterært og ikke mindst musikalsk. Kort sagt en ny verden åbner sig og det kan høres i musikken. Programmet er endnu ikke lagt fast, men musik af fx Rued Langgard, Louis Glass, Debussy, Lewkovich og Nielsen er på bedding.
 
 
Efterår 2018 - Allehelgen
Duruffles Requiem - et samarbejde med UAK

 

 

 

 

 
 
 
 
Senest opdateret: 28 november 2017
Close Panel

Velkommen - Log ind