Sangere søges

Udskriv Email

 

CarminaSangeropslagCarminaSangeropslag

Kammerkoret CARMINA søger sangere

en tenor

en 2. alt

en 2. bas 

 

Er du interesseret I at høre mere, kontakt venligst: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CARMINA udfolder nye projekter:
· Moderne Sommer - Uropførelse af nye værker skrevet til Carmina
· Julen 2021 - Samarbejde med Kammerorkester Öresund
· Ein Deutsches Requiem af Brahms, Efteråret 2021

Vi vægter klangtræning, genrekendskab og udvikling af både den enkelte
og ensemblet.

Kom og deltag i en tirsdagsprøve på k. 19-22 Skovbogårds Allé 11 i Valby.
Skriv til dirigent, Kasper Beck Hemmingsen - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mere info på www.carmina.dk

- - - 

Kammerkoret CARMINAs klare nordiske klang, tekniske overskud og glæde ved musikken har skabt musikalske oplevelser i mere end 30 år. Koret består af 23 sangere og mødes ugentligt til prøver i Valby ved København med korets faste dirigent Kasper Beck Hemmingsen.

CARMINAs repertoire kommer ud i alle kroge af den klassiske a cappella kormusik. Koret er bl.a. kendt for sine fornyelser af den danske korlyrik og fortolkninger af moderne nordiske komponister. Vi samarbejder løbende med Vesterbro Komponistforening KOMVEST, og andre komponister om uropførelse af deres værker.

A cappella programmerne er sammensat efter særlige litterære, historiske eller genremæssige temaer, men kan også rammesættes af bestemte steder. Eksempelvis har vi samarbejdet med en astrofysiker om skildringen af renæssancen med idéen om kosmos og datidens musik. Koret har desuden optrådt ved litteraturfestivaler, som musikalsk akkompagnement til kunstudstillinger, og som virket som hjemme-hos-kor på plejehjem med temaet ”Erindringsspor” – et koncertkoncept for borgere med demens.

Kammerkoret CARMINA har siden sin start i 1985 virket for et aktivt og mangfoldigt musikliv i Danmark. Gennem løbende samarbejder med både etablerede og debuterende komponister, solister og musikere arbejder koret for at bevare de stærke bånd mellem amatørlivet og det professionelle musikmiljø i København.
Senest opdateret: 02 marts 2021

Kammerkoret Carmina modtager i 2021 støtte af:

SKF logo red RGB

Close Panel

Velkommen - Log ind