Print Export to ical format

Fra Shakespeare til Moestrup - fra Stratford til Sdr. Harritslev - Litterærkoncert

Fra Shakespeare til Moestrup - fra Stratford til Sdr. Harritslev - Litterærkoncert 

Title:
Fra Shakespeare til Moestrup - fra Stratford til Sdr. Harritslev - Litterærkoncert
When:
21.05.2016 16.00
Where:
Kunstbygningen, Vrå - Vrå
Category:
Koncert

Description

Når Carmina gæster Vrå Kunstbygning med musik for kor á capella, vil koret synge værker, som er komponeret med udgangspunkt i allerede skrevne tekster. Og hvad er så mere oplagt, end at det får selskab på scenen af den nordjyske lyriker Mette Moestrup?
Til koncerten vil publikum desuden kunne møde en anden nordjyde, komponisten Per Drud Nielsen. Med udgangspunkt i Moestrups prosadigt ”Landsbyen”, som kredser om digterens barndomsby Sdr. Harritslev i Vendsyssel, har Drud Nielsen komponeret et værk, der ligesom teksten sprudler og overrasker.

Publikum får også fornøjelsen af Drud Nielsens "liber facierum - en samling facebook-sange for blandet kor á capella". Dette værk har han dog selv skrevet librettoen til, og således opfundet de medvirkende karakterer som for eksempel Benny Krudtmeyer, Inge Vinge og Fridolin Fris.

Programmet byder også på ældre tekster og musik. For små 100 år siden skrev Jens August Schade bare 25 år gammel de satiriske digte ”Sjov i Danmark”. De blev itonesat af Otto Mortensen, som i den grad har sat sit præg på den danske sangskat.

Musik i den mere romantiske genre bliver der også plads til. I anledning af 400-året for William Shakespeares død, har Carmina indstuderet nogle af hans mange sonetter til både ældre og nyere musik, for eksempel af den svenske komponist Niels Lindberg.

Velkommen til en koncert med iørefaldende kormusik, inspireret af såvel romantiske som overraskende og humoristiske tekster.

Entré 50,-kr.

Venue

Map
Venue:
Kunstbygningen, Vrå   -   Website
Street:
Højskolevej 3A
ZIP:
9760
City:
Vrå
Country:
Denmark
Close Panel

Velkommen - Log ind